Welkom

Welkom op klassiekebeveiliging.com


De nieuwste update is van 29 november 2022
Kijk voor de laatste updates onder de knop "Site updates"

Op deze site proberen wij een impressie te geven van de oude treinbeveiliging bij de Nederlandse Spoorwegen en de Deutsche Bundesbahn.
Deze beveiliging heeft dienst gedaan bij de NS tot 2006! De laatste seinpost die werd gesloopt, was Post H in Utrecht.
Gelukkig zijn bij de diverse museumlijnen enkele dingen bewaard gebleven.

© 2022 J. Notenboom en W. Vos


Voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen updates klik hier.
Het is dan mogelijk om de gewenste update te selecteren; het gekozen onderdeel wordt dan groen en onderstreept aangegeven en kan daarna met een muisklik worden geopend.

Op alle afbeeldingen, tekeningen, foto’s en films die u op deze site terugvindt, berust een copyright en een beeldrecht.
Dit houdt kort gezegd in dat het gebruik van afbeeldingen, tekeningen, foto’s en films in websites of Facebookgroepen niet is toegestaan zonder toestemming van de eigenaar van deze documenten.

Als u een afbeelding, tekening, foto of film wilt downloaden of in een website of Facebookgroep wilt plaatsen neem dan contact met ons op info@klassiekebeveiliging.com
zodat wij de maker van de foto kunnen benaderen om toestemming voor het gebruik van de afbeelding, tekening, foto of film te vragen.

Voor alle geplaatste afbeeldingen, tekeningen, foto’s en films is mondelinge of schriftelijke toestemming van de betreffende fotograaf of eigenaar van deze documenten gekregen.